2014-10-04 09:28:01• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Bika - A mai nap meglehetősen nyugtalan lesz

Napi horoszkóp október 4-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

Ma a Nap és Uránusz közrefogják a Földet, ami hatalmas nyugtalanságot ébreszthet önben. Most óriási kedve lesz tenni valamit teljesen szokatlant. Ez rendben is van addig, amíg szórakoztatja, ártalmatlan és veszélytelen – ám a Plútó kritikus helyzete durván visszarángathatja önt a valóság talajára.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

A mai nap meglehetősen nyugtalan lesz, az Uránusz és a Nap szembenállásának köszönhetően: legyen ma nagyon körültekintő! Próbáljon összpontosítani, amennyire tud. Az estét már a Uránusz- Mars-Jupiter hármasa uralja, és jól tud majd lazítani.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

Ma még a Vízöntő jegyében áll a Hold: csak szakszerű és koncentrált munkával tud előrejutni, még akkor is, ha a körülmények – az Uránusznak köszönhetően - másra is késztetnék Ne hagyja magát befolyásolni, hagyatkozzon arra, amit rutinból biztosan tud.

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

A Hold ma is egész nap a Vízöntő jegyében tartózkodik, a Nap az Uránusszal találkozik: ez a konstelláció a kommunikációs képességét erősíti. Minél többet telefonál, minél több e-mailt küld, annál jobban lesz informálva. Gyűjtse össze az adatokat, és tájékozódjon a tények alapján.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

A Hold ma is a Vízöntő jegyében áll, a Nap és Uránusz találkoznak: jó ötletei támadnak, amelyeket e kedvező konstelláció hatására meg is tud valósítani! Este a Hold és a Vénusz kapcsolatának előnyeit élvezheti, bár ez nem jelent azonnal nagy szerelmi történetet - néhány kellemes órában azonban biztos lehet.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

A Hold ma is a Vízöntő jegyében áll. Rengeteget dolgozik, és ezt másoktól is elvárja. Hajlamos lehet arra, hogy túlvállalja magát. Egyszer véget kell ennek vetnie, kedves Szűz! Lassan közeledik az Újhold, gazdálkodjon jól az energiájával.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

Mára ugyanaz érvényes, mint a tegnapi napra: dél körül az Uránusz és a Nap találkoznak egymással, de a kedvezőtlen Hold-pozíció következtében nem sokat tud ezzel kezdeni. Lehetséges, hogy van egy pár remek, kreatív ötlete, de ezeket inkább őrizze meg arra az időre, amikor a kozmikus szituáció ismét kedvezőbb lesz.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

A helyzet hasonlít a tegnapihoz azzal a különbséggel, hogy a Nap szemben áll az Uránusszal, ami felébresztheti Önben a kísérletező kedvet – úgy érzi, nyitott lenne egy szenvedélyes új kapcsolatra is! A csillagok támogatásával képes lesz maximálisan ráhangolódni valakire, igazán elemében érezheti magát!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

A Hold a Vízöntő jegyében áll, ám ma már az Uránusz is közbeavatkozik, így különösen nehezére esik majd pontosnak és alaposnak lennie. Sokkal inkább szeretné elengedni magát, az sem zavarja, ha esetleg kilóg a sorból. Este eléggé tompult és kedvetlen lehet, jobb, ha nem is kényszeríti magát semmire.

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

A Hold továbbra is a Vízöntő jegyében jár, ami céltudatossá és koncentrálttá teszi – itt az ideje, hogy elvégezze az ön előtt tornyosuló feladatokat, ne halogassa tovább! A ma bolygók arra is figyelmeztetik, hogy legyen nyitott az új kapcsolatokra, de ne hanyagolja el a régieket sem!

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

Ma a Nap és Uránusz szembe kerülnek egymással, ami féktelen jókedvvel és lelkesedéssel ajándékozza meg önt – hagyja, hogy elragadják az öröm hullámai! Nevessen minél többet. Estére egy kellemes találkozás vár önre egy nagyon érdekes emberrel. Úgy érzi mindent el kell mondania neki. Hallgasson a megérzéseire!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

Az Uránusz ma erős pozícióba kerül: szabadságvágya felerősödik. Előfordulhat, hogy idegesen reagál minden korlátozásra. Ha így lenne, álljon meg egy pillanatra, adjon időt magának, és gondolja át, mit szeretne valójában. Ne hozzon meggondolatlan döntéseket, és ne engedje olyasmire rábeszélni magát, amit nem akar.

Napi horoszkóp
Astronet.hu

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: